Om

Hej, jeg er Jane Holmstrup

Jeg har drevet min modetøjs virksomhed siden 1999, hvor det handlede om de store rober til kongelige, over stangtøj og mode messer, til mit Hauzfrau univers idag med kjoler og sykurser i Danmark og udlandet.

Jeg har taget en række livtag med mig selv, for at holde fast i min personlighed og for at være mor, kæreste, kone, veninde og Hauzfrau for alle dem jeg holder af og som gør livet herligt at leve for mig.

Mit håndværk har hele tiden være min livsnerve, og jeg forstår idag hvor vigtigt det er for mit liv, at jeg kan bruge mine hænder til at give min hjerne fri fra de daglige arbejdsopgaver der altid står i kø.

Jeg er certificeret stressrådgiver hos Maiken Mazau Erhvervspsykologer i København i 2019, og har med denne uddannelse tilføjet en formaliseret forlængelse af mit virke som foredragsholder, underviser, omsorgsfuld veninde og Hauzfrau.

Jeg elsker at:
  • grine og lave sjove lyde.
  • invitere til “Grin og Gryde” hver måned for mine veninder, hvor jeg laver dejlig mad og dækker op til et par hyggelige timer med en god snak om det der optager os.
  • holde “Carlsberg Kop” en gang hvert år hjemme i haven, hvor venner af huset kommer og dyster i hjemmegjorte konkurrencer, medbringer hjemmebag til fælles kagebord, og hvor dagen afsluttes med en kæmpe paella i godt selskab.
  • rejse til Toscana med Hauzfraus kjolesykurser og mine skønne kursister, hvor vi syr kjoler i en hel uge under åben himmel og nyder egnens skønhed på alle måder.
  • gå på arbejde i mit Hauzfrau univers med kjolersyning, højt humør, og skønne kursusdeltagere, der finder glæden ved at skabe noget selv, til sig selv.
  • lave videoer til Klub Hauzfrau sammen med min mand, hvor vi formidler glæden ved at sy, med rejsefortællinger, syteknik og inspiration til at lykkes med kjolesyning.
  • tage kærligt vare på min mand, mine to drenge, og hele min famile.
  • drage omsorg for mig selv, så jeg kan være noget for alle de andre.