FarverHøjt HumørKjolerKvindeformerUdstråling

Leg med form og farve, skønne kvinde…

Farver er ret afgørende for din udstråling…

Farverne har betydning for vores sindstilstand, og derfor betyder de også noget for vores udstråling.

Tænk bare på den følelse du har inden i, når du får lyst til at trække i dit knaldrøde bluse, eller hvordan du drages af blomster i smukke farver, når du er i godt humør.
Derimod er du, når det hele er lidt tungt og trist, mere tiltrukket af mørke og rolige farver.

I min bog er der ikke nogen lov over, hvad du skal at vælge… men du kan med lethed udnytte farvernes symbolik og booste din egen udstråling ved hjælp af brugen af farver i din påklædning.

Jeg har tit en kunde på besøg, som er faldet for min hjemmeside og de farvestrålende modeller jeg har på min shop – men når alt kommer til alt så ønsker hun sig allermest en marineblå kjole – helt enkelt og klassisk… og hun er ikke interesseret i mit cirkusoptog – men hun er interesseret i at få en kjole der passer

Og her er at jeg sætter min klamme hånd på skulderen at kunden – fordi – jeg er ikke ude på at lokke kunder i min Hauzfrau fælde –  jeg kan tværtimod hjælpe med god pasform og tilgodese de allerbedste sider af et godt kvindemenneske.

Her er det så at min livsfilosofi kommer i spil – at give hverdagen noget kærlighed…at mødet med et andet menneske er skelsættende, fordi jeg rent faktisk kan glæde det her menneske med noget så banalt som en skøn kjole…

Og en god kjole betyder mere end vi vil være ved – det betyder alverdens, at man bliver set og her kan en perfekt kjole hjælpe én godt på vej – selvfølgelig betyder væsen og personlighed meget – men éns påklædning kan være en døråbner til mange gode indledende snakke…

Jeg er en heldig rad – og jeg har igennem tiden fået mange gode tilbagemeldinger fra kunder, som fik så meget ros til en fest – og faktisk ikke havde prøvet det før… og sikke en forskel det kan gøre, at kjolen bare siger ”halløj” når vi møder hinanden. Det er jo nok en kvindeting… men slet ikke uvæsentlig…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *