Certificeret Stressrådgiver

hos Matzau Erhvervspsykologer

Nyt foredrag: NU DET NU - Tag fat om livet

Foredragsholder

ROLIG NU - et filmforedrag

Nyt foredrag: NU DET NU - Tag fat om livet

NU DET NU

TAG FAT OM LIVET - et crazy foredrag du aldrig har set før

Nyt foredrag: NU DET NU - Tag fat om livet
Jane Holmstrup

Tilbage på førersædet i dit eget liv...

Som certificeret stressrådgiver hos Matzau Erhvervspsykologer kan Jane Holmstrup hjælpe dig tilbage på førersædet i dit eget liv, hvis du er blevet ramt af stress, eller oplever at du føler dig stresset.

Jane Holmstrups foredrag fokuserer på, hvordan man bryder negative tankemønstre, og bliver bedre til at holde balancen i en tumult hverdag.

Et helt ualmindeligt og crazy foredrag, du aldrig har oplevet før

Nu Det Nu er Jane og hendes mand Per´s måde at dele deres livsglæde og eventyr som har bragt dem gennem livet med oplevelser, der har lært dem at tage fat om livet og få tingene til at ske. Deres rejser til mange lande med Pers musik og Janes håndarbejde har formet deres liv og ført dem gennem kriser med et mod på livet, der giver håb om en lys fremtid.
Jane og Per sætter scenen med et overflødighedhorn af historier, film, musik, instrumenter, symaskine og en kjole til en heldig kvinde i salen, når Jane sætter sidste knap i kjolen som afslutning på foredraget, du aldrig har set før.

Rolig Nu – et filmforedrag

Syv personlige fortællinger om at finde ro i hverdagslivet 

Janes besøg hos seks arbejdsomme kvinder er blevet til en række korte film, der bringer deltagerne i filmforedraget helt ind i en personlig fortælling om smykkekunst, billedkunst, filteværksted, strikkefællesskab, heste, frisørhåndværk og Janes egen interesse for kjolesyning.

Janes mission med dette filmforedrag er at invitere til en snak om de muligheder vi alle har for at vælge at passe på os selv, inden vi går ned med stress.

Ann Lisbeth

Billedkunst

Lene

Smykkedesign

Eva

Tekstilværksted

Mette

Filteværksted

Janne

Frisørsalon

Maiken

Heste

Krop, Kjoler og en god sjat Kvindelist – et modigt foredrag

Jane har tourneret i hele Danmark med dette foredrag, hvor hun stiller spørgsmålene:

“Hvad betyder fejlene ?”

“Skal vi altid være så forsigtige ?”

“Hvem takker os for at vi holder igen ?”

“Hvorfor vover vi ikke noget mere ?”

“Jeg har flere gange i mit liv været nødt til at sadle om – være modig og turde turde – og der er jo mange måder at være modig på – der er de helt store armsving og der er de ganske små finurligheder, hvor man kan øve sig i at være modig.”

Jane Holmstrup´s karruseltur i livet er en berigende og livsbekræftende fortælling om vovemod, frygtløshed, modstand, ukuelig energi og lysten til at opleve – både fra ryggen af karruselens prægtige elefant og fra det glatte gelænder hængende i næsten frit fald …